← toate universitatile Linkoping University

Linköping University este a a sasea institutie de invatamant superior din Suedia, scolarizeaza 25000 de studenti si gazduieste 3500 de angajati. Anual, 1500 de studenti internationali aleg sa studieze in cadrul acestei Universitati.

Universitatea numara 4 facultati (“Arts and Sciences”, “Health Sciences”, Science and Engineering”, “Educational Sciences”) si este organizata in 14 departamente.

In ceea ce priveste Cercetarea, aceasta se desfasoara in departamente multi-disciplinare facilitand cooperarea intre disciplinele studiate si intre facultatile componente. Universitatea ofera programe de Licenta, Master si Doctorat. Cei mai multi studenti  opteaza pentru programele de “Engineering”, “Management”, “Teaching” sau “Medicine”. In anul 2007, doua unitati educationale ale Linköping  University au fost desemnate “Centers of Excellent Quality in Higher Education”.

Linkoping University este recunoscuta si pentru abordarea interdisciplinara. Aceasta a fosr prima insititutie din Suedia care a oferit programe educationale de baza cum sunt “Industrial Engineering and Management”, “International Business Administration”, “Applied Physics and Electrical Engineering”, “Cognitive Science, Information, Technology and Engineering”.

Universitatea este membra a “European Consortium of Innovative Universities” si are incheiate acorduri cu aproximativ 350 universitati din intreaga lume.

Studentii isi desfasoara studiile in campusurile Valla, US si Norrköping. Campusurile din Linköping si Norrköping sunt legate intre ele de Campusul Bus care ofera faciltiati gratuite atat pentru studenti cat si pentru membrii universitatii.

Aplica acum prin intermediul nostru pentu un program de master gratuit cu predare in limba engleza. Studiaza in tara Premiului Nobel unul dintre urmatoarele programe:

MSc Advanced Computer Graphics
MSc Aeronautical Engineering
MSc Biomedical Engineering
MSc Communication Systems
MSc Computer Science
MSc Electronics Engineering
MSc Intelligent Transport Systems and Logistics
MSc Industrial Engineering and Management
MSc Mechanical Engineering
MSc Statistics and Data Mining
MSc Wireless Networks and Electronics
MSc Ecology and the Environment
MSc Energy and Environmental Engineering
MSc Science for Sustainable Development
MSc Applied Ethology and Animal Biology
MSc Experimental and Medical Biosciences
MSc Material Science and Nanotechnology
MSc Organic Synthesis / Medicinal Chemistry
MA Adult Learning and Gobal Change
MS Outdoor Environmental Education and Outdoor Life
MA Applied Ethics
MSc Business Administration – Strategy and Management in International Organisations
MS International and European Relations
MS Gender Studies – Intersectionality and Change
MS Child Studies

Harta