← toate universitatile Universidad Catolica San Antonio de Murcia

Universitea Catolică San Antonio este o intituție de învățământ superior aflată în Murcia, în sudul Spaniei. Fondată în anul 1983, universitatea oferă atât cursuri de licență, cât și programe postuniversitare.

În inima campusului se află Mânăstirea Los Jerónimos, în care se află și sediul administrativ al universității.

Cursurile se desfășoară în cadrul uneia din cele patru facultăți ce formează universitatea: Școala de Sănătate și Educație Fizică, Școala de Științe Sociale și Comunicații, Școala de Business și Drept, Școala de Inginerie.

Universitatea menține legături cu mai mult de 150 de alte colegii din întreaga lume. Pregătirea pentru viața de după absolvire este parte a programului de educație la UCAM, care are, de asemenea, o rețea de contacte în mediul afacerilor, stabilită pentru a asigura locuri de muncă pentru absolvenții săi.

Mediul academic, deși riguros, este de asemenea destul de permisiv, încurajând o relație între facultate și studenți bazată pe comunicare și colegialitate. Deși oferă cursuri în varii domenii de activitate, universitatea este axată pe studiul din perspectivă teologică, abordând subiecte ca filosofie, psihologie, politică și etică din acestă perspectivă.

Harta