← toate universitatile Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences este una dintre cele mai mari institutii de studii superioare din Olanda, cu peste 22.000 de studenti, fiind o Universitate cu o istorie foarte bogata, radacinile ei putand fi urmate pana in anul 1875.

Universitatea este foarte mandra de diversitatea studentilor, populatia studentilor internationali fiind de peste 2500 de persoane, de 55 de nationalitati diferite. Multe dintre cursurile full-time ale Universitatii sunt deja predate in limba engleza, din ce in ce mai multe alaturandu-se lor. Clasele “internationale” sunt formate dintr-o mixtura de studenti din toata lumea, asfel Universitatea oferind o adevarata experienta multi-culturala in care studentii pot compara experientele si pot invata de la alti studenti din diferite clase sociale si nationalitati.

Educatia la Saxion este centrata pe student si ofera nu doar sprijin academic, dar si din punct de vedere al dezvoltarii personale, astfel pe parcursul studiilor la Universitatea Saxion studentul poate obtine cunostintele dar si experienta ce ii sunt necesare pentru a continua pe drumul pe care l-a ales in cariera.

Harta