← toate universitatile HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences este 0 universitate de marime medie aflata pe coasta de sud-vest a Olandei. Valorile cele mai importante ale Universitatii sunt calitatea, dezvoltarea personala, respectul mutual si orientarea profesionala. Scopul Universitatii este sa ajute fiecare student sa isi dezvolte abilitatatile de a infrunta eficient viata intr-o societate multiculturala. Print intermediul unui program de studiu personalizat si flexibil, studentii capata cunostinte ce ii vor pregati pentru o cariera plina de incercari.

Tranferul de cunostinte este unul dintre cele mai importante scopuri ale unei universitati de stiinte aplicate. Centrele de cercetare si cunostinte aplicate ale Universitatii HZ interconecteaza educatia, practica si cercetarea orientata pe practica. Acestea sunt in stransa legatura cu domeniile profesionale specifice integrand proiecte in programele HZ de licenta, drept urmare adaugand un plus de valoare studiului la aceasta Universitate.

Universitatea este formata din 7 Academii, ce ofera 26 de programe de licenta, dintre care 7 sunt predate in limba engleza:

Academia pentru Administratia Afacerilor – International Business & Management Studies
Academia Scaldis – Vitality & Tourism Management
Academia Delta – Water Management; Civil Engineering; Delta Management
Academia de Tehnologie si Inovatie – Chemistry; International Maintenance Management

 

Harta