← toate universitatile Fontys University of Applied Sciences

Fontys este o Universitate fruntasa in Stiinte Aplicate si are 35 de universitati pe intregul teritoriu al tarii, oferind programe in engleza, olandeza si germana. Isi are centrul in sudul Olandei, aproape de granita cu Germania si Belgia, intr-una dintre cele mai dinamice regiuni ale Europei. Cu mai mult de 200 de programe de studiu, peste 3000 de angajati si peste 35.000 de studenti, Fontys este una dintre principalele Universitati de Stiinte Aplicate si una dintre cele mai mari institutii educationale din Olanda. Peste 3.500 de studenti vin din strainatate, acopering peste 70 de tari din lume.

Cele mai mari campusuri Fontys se gasesc in Eindhoven, Tilburg si Venlo. Chiar la granita cu Germania, Fontys a intemeiat de curand Campusul International Venlo, construit in baza experientei si reputatiei obtinute pe plan international in anii precedenti. Pe langa programele de studiu in limba olandeza, aici sunt oferite si cursuri in engleza si germana. In prezent, in Campusul International Venlo invata aproximativ 3.500 de studenti, 70% din ei venind din mai mult de 40 de tari diferite.

Mai mult, acest campus beneficiaza de serviciile unei vaste retele de cooperare, ce consista din institutii educationale si companii. Pe de o parte, coopereaza cu mai mult de 45 de universitati partenere din 30 de tari. Pe de alta parte, coopereaza cu cele mai mari companii din lume, la care trimit studenti ca interni, de obicei acesti studenti fiind platiti in timpul acestor perioade de practica.

Harta