← toate universitatile University of Sunderland

Universitatea Sunderland este o instituție inovativă, cu standarde înalte de predare, cercetare și suport și este poziționată în centrul unuia dintre cele mai dinamice orașe din Marea Britanie. Universitatea deține legături puternice cu firme din industrie și din lumea afacerilor și lucrează îndeaproape cu unele dintre cele mai renumite companii din lume.

Cele două campusuri ale Universității Sunderland, unul în oraș și unul pe malul mării, sunt pozitionate perfect pentru a asigura o experiență studențească de neuitat.

Universitatea deține o gamă de facilități moderne, create special pentru studenți, toate aflate la o distanță maximă de 2.5 km de centrul orașului. Dotările Universității sunt fără îndoială unele dintre cele mai bune din Marea Britanie, investiții de peste 130 de milioane de lire fiind făcute în cele două campusuri până în anul 2012.

Studenților în primul an, care încep facultatea în luna septembrie, le este asigurată o cameră single într-unul dintre cele cinci cămine studențești: Clanny House, The Forge – U Student Village, Panns Bank, The Precinct și Scotia Quay. Cămine destinate exclusiv persoanelor de sex feminin sau masculin pot fi disponibile, în funcție de data aplicării și de disponibilitatea locurilor.

Harta