← toate universitatile University of Huddersfield

Universitatea din Huddersfield – Moderna, de succes, inovativa

Indiferent de telurile dumneavoastra in viata, nu este niciodata gresit sa investiti intr-o educatie buna. Si tinand cont de standardele inalte de predare si studiu si de dotarile excelente, puteti fi siguri ca le puteti gasi aici. Cuprinzand trei campusuri in Huddersfield, Oldham si Barnsley, Universitatea ajuta studentii in fiecare an sa isi indeplineasca scopurile propuse.

De ce aleg peste 23000 de studenti sa invete la Huddersfield?

Excelenta

Universitatea din Huddersfield este un centru de cercetare si excelenta in continua crestere, care impinge mereu limita cunostintelor. Cadrele academice sunt evaluate deseori pentru a asigura inalta calitate a predarii intr-un mediu interesant si stimulant.

Angajari

Universitatea din Huddersfield detine un istoric impresionant la capitolul angajarea absolventilor, cu peste 93.7% din studenti aflati in campul muncii sau in continuarea studiilor superioare la sase luni dupa absolvire. Universitatea are legaturi excelente cu parteneri din domeniul industriei si anual peste 2000 de studenti iau parte in programe de angajare.

Agreabil

Milioane de lire au fost investite in ultimii cinci ani pentru dezvoltarea campusului, asigurand accesul la unele dintre cele mai bune dotari din Marea Britanie. Campusurile Universitatii din Huddersfield detin decoruri vibrante din punct de vedere social si Uniunea Studentilor e compusa din peste 70 de cluburi, foarte active.

Harta