← toate universitatile University of South Wales

Cu aproape 100 de ani de experiență în sistemul educațional, această universitate joacă un rol important în economia, cultura și viața socială din Wales.

Talentul și dedicația generațiilor de studenți și cadre didactice ce i-au trecut pragul de-a lungul anilor, au făcut ca universitatea să devină din ce în ce mai modernă și recunoscută pentru excelența predării, a calității departamentului de cercetare, a facilităților de primă mână și a suportului oferit studenților săi. Prin parteneriate cu universități din toată lumea, prin oferirea posibilității de a studia în țări precum Bahrain, universitatea Glamorgan este cu adevărat o instituție de învățământ internațională.

Ca instituție de învățământ superior, este dedicată oferirii unui portofoliu de cursuri excelente și relevante în viața de după terminarea cursurilor, împreună cu o experiență de înaltă calitate a vieții studențești, cum ar fi accesul la tehnologii de ultima generație, echipamente la standarde internaționale și campusuri moderne.

Universitatea Glamorgan este situată în Pontypridd, Țara Galilor, având un campus (ATRiuM) în capitala Cardiff și două (Treforest si Glyntaff) în Pontypridd.

Campusul ATRiuM găzduiește “Cardiff School of Creative and Cultural Industries”, în campusul din Treforest își au sediul “Glamorgan Business School”, “The Faculty of Humanities and Social Sciences” și “The Faculty of Advanced Technology”, iar în campusul Glyntaff se regăsește “The Faculty of Health, Sport and Science”.

Universitatea are, în prezent, peste 21.000 de studenți, oferindu-le 200 de programe de studiu, precum și una din cele mai mari rate de angajare după terminarea studiilor – în anul 2008, peste 93% dintre absolvenți și-au găsit un loc de muncă, în termen de 6 luni de la absolvire.

Harta