← toate universitatile University of Bedfordshire

Universitatea din Bedfordshire este o universitate moderna si vibranta, in permanent contact cu nevoie studentilor, cadrelor si angajatilor. Universitatea are o reputatie globala si se angajeaza sa primeasca studenti din intreaga lume, indiferent de conditiile sociale sau de circumstantele financiare.

Studentii care aleg Universitatea din Bedfordshire se bucura de numeroase privilegii, printre care cele mai importante sunt;

Predare de calitate inalta. Majoritatea cadrelor sunt experti in domeniul lor si o parte dintre ei au primit premii nationale pentru contributii remarcabile la procedurile de predare si invatare.

Perspective imbunatatite pentru locuri de munca, peste 90% din absolventii universitatii se angajeaza si/sau isi continua studiile in decurs de sase luni de la absolvirea facultatii.

Sprijin puternic pentru studenti, incluzand aici burse generoase oferite de catre Universitate, consiliere si indrumare.

Acces la dotari de talie mondiala. In prezent, Universitatea investeste 180 de milioane de lire sterline in noile dotari. Campusul din Bedford a trecut printr-o redezvoltare in valoare de mai multe milioane de lire, cuprinzand si un nou centru. Mai multe dezvoltari se fac si la campusul din Luton: un centru in valoare de 34 de milioane de lire a fost deschis in octombrie 2010, noile camine Fitzroy Court au fost deschise in septembrie 2011 si un centru de master si de dezvoltare profesionala este in constructie si va fi lansat in 2013.

Harta