← toate universitatile University College Birmingham

University College Birmingham este un colegiu afiliat Universității Birmingham, însemnând că toate cursurile de licență și de master studiate la UCB sunt acreditate de Universitatea Bimingham, care oferă și diplomele.

Colegiul este situat în centrul orașului Birmingham și oferă atât învățământul profesional, cât și învățământ universitar (licență și master). Instituția este specializată în domeniul ospitalității și artele culinare, coafură și frumusețe, turism, educație antreprenorială, marketing, managementul afacerilor, contabilitate, finanțe, management de evenimente, management sportiv, medicină și terapie sportivă.

Colegiul are o serie de facilități, inclusiv restaurante specializate pentru formarea profesională, un spital complet utilat, biblioteci, saloane de coafură și înfrumusețare, laboratoare alimentare și centre de testare, un studio de producție video, teatre demonstrative și centre de informatică.

Toate cursurile colegiului includ oportunități de a obține experiență de muncă, și multe cursuri msterale oferă opțiunea unui stagiu de 48 de săptămâni plătite, care are loc aproximativ la jumătatea cursului. Tipul de organizare reflectă interesele elevului, precum și cerințele programului studiat. Studenții cursurilor de ospitalitate, de execplu, pot alege să lucreze în hoteluri, restaurante, cluburi, parcuri tematice, locuri de conferințe și expoziții, centre de agrement, stațiuni.

Harta