← toate universitatile Regent’s University London

Regent’s University London este cea mai mare si prestigioasa universitate americana in Londra, la care studiaza peste 30 de studenti romani, alcatuind 4% din totalul de studenti din cadrul universitatii.

Regent’s University London cuprinde urmatoarele scoli:

– Regent’s College London

– Regent’s Business School London

– Webster Graduate School London

– London School of Film, Media and Performance

– European Business School London

– London School of Psychoteraphy and Counselling Psychology

 

Regent’s College London este unul dintre cele mai respectate colegii private din Marea Britanie. Compus din șapte facultăți și un centru de conferințe de talie mondială, toate într-un campus superb în centrul Londrei, Regent’s College oferă toate lucrurile de care studenții au nevoie pentru a-și desăvarși potențialul academic și personal.

O varietate largă de cursuri, incluzând studii universitare și post-universitare britanice și americane, sunt predate într-un mediu internațional și dinamic.

Toate cursurile sunt create împreună cu entități importante din industrie și sunt actualizate continuu cu asistența unui Comitet Consultativ, alcătuit din lideri de afaceri din piața internațională. Numeroase seminarii și prezentări sunt susținute de către persoane importante din lumea afacerilor, precum și evenimente de creare a contactelor și workshop-uri.

Regent’s College prezintă studenții unei rețele extinse și diverse de companii de pe mapamond, pentru a-i ajuta să își atingă aspirațiile în carieră, toți studenții având acces la un centru de Cariere și Relații de Afaceri, unde primesc instrucțiuni pentru a-și asigura stagii de pregătire și angajări după absolvire.

Regent’s College este înregistrată ca o societate caritabilă, toate profiturile fiind reinvestite pentru beneficiul studenților săi.

Harta