← toate universitatile Middlesex University, London

Despre Universitatea Middlesex

Universitatea Middlesex este o universitate globală al cărei scop este să îndeplinească aspiraţiile şi ambiţiile a 40.000 studenţi din întreaga lume.

Universitatea Middlesex nu dorește doar să îşi dobândească o reputaţie de universitate aflată pe primul loc pe lista preferinţelor între cele din Nordul Londrei, dar se constituie şi ca un centru de învăţământ superior în diferite ţări. Campusurile internaţionale din Dubai şi Insulele Mauritiu au deschis calea aspiraţiilor sale internaţionale, îmbinând studiul cu experienţa vieţii şi muncii în străinătate. Campusurile se străduiesc să ofere subiecte de curs conform unor proceduri riguroase de asigurare a calităţii, contribuind astfel la excelenta reputaţie a universităţii.

Universitatea Middlesex oferă o gamă de cursuri menite să va potenţeze talentul şi să vă descătuşeze potenţialul. Ca student al acestei universităţi, vă veţi convinge, dvs. înşivă, trăind experienţa unei vieţi studenţeşti  de înaltă calitate, de cât de angajaţi suntem pentru a oferi predare şi cercetare la cele mai înalte standard.

Veţi putea aborda conferenţiari şi profesori experţi, având ocazia să valorificaţi munca lor de cercetare, experienţa profesională şi expertiza în domeniile respective. Veţi beneficia, de asemenea, de participarea la munca de cercetare activă şi veţi avea contact cu proiecte în desfăşurare din domeniul industriei.

La Middlesex recunoaştem importanţa de a clădi pe capacitatea de valorificare a aptitudinilor dvs.în vederea măririi şanselor de angajare după absolvire. Am adaptat programa noastră de studiu astfel încât să ne asigurăm că absolvenţii noştri sunt perfect dotaţi cu tot ce le trebuie pentru a face faţă concurenţei pe piaţa competitivă a joburilor. Avem chiar un serviciu specializat pe probleme de Posibilităţi de angajare şi Cariere, pentru a veni în sprijinul dvs. în planificarea drumului pe care doriţi să îl urmaţi în viitoarea meserie.

Universitatea Middlesex vă este sprijin pe tot parcursul drumului pe care vă angajaţi să îl străbateţi ca student. Prin suportul de specialitate prin contact nemijlocit, pe care îl puteţi primi până seara târziu şi prin reţeaua de suport online şi telefonic care funcţionează 24 ore, aveţi întotdeauna la dispoziţie informaţii referitoare la toate aspectele vieţii universitare.

Studiul la Middlesex vă oferă experienţa unică de a studia la singurul campus universitar din Londra dotat cu cele mai moderne mijloace. Am investit peste 200 milioane lire sterline în facilităţi care să vă asigure posibilitatea de a studia şi socializa în unul din cele mai bine echipate campusuri. Tot ceea ce facem la Middlesex este sub semnul dorinţei de a ne ajuta studenţii să se realizeze.

Facilităţi pentru studenţi

Toate campusurile de la Middlesex constituie medii moderne de învăţare care oferă studenţilor acces la cele mai noi facilităţi. Fiecare campus are propriile sale spaţii sociale şi pentru învăţare.

La campusul principal din Hendon, Middlesex a finalizat recent un program de investiţii de peste 180 milioane lire sterline, incluzând Centrul de Artă, Design şi Mass Media  ‘The Grove’ la standarde internaţionale, centrul de resurse moderne de învăţare Biblioteca Sheppard şi centru  cu cea mai modernă tehnologie: Hatchcroft Science building.

Există facilităţi pentru sport şi petrecerea timpului liber în campusul Hendon. Sunt organizate o gamă largă de activităţi, de la  frisbee la fotbal, toate sporturile fiind predate la diferite niveluri, in centre moderne care include săli de sport, terenuri de tenis acoperite, săli de fitness, terenuri de Astroturf, cluburi sportive locale şi terenuri de joc. Centrul studenţesc ‘The Forum’ de la Hendon este un loc nou, foarte atrăgător, unde studenţii se pot relaxa, pot socializa sau merge la sala de sport.

Viaţa londoneză

Viaţa studenţească din Londra nu înseamnă numai studio, ci şi noi prieteni şi timp petrecut explorând unul din celel mai fascinante oraşe din lume. Universitatea Middlesex nu este decât la o scurtă distanţă cu metroul de Centrul Londrei, cu toate muzeele, galeriile, teatrele şi restaurantele sale.

Oferim o reţea de suport cuprinzătoare care începe cu o săptămână de Iniţiere Internaţională, care să vă ajute să vă instalaţi, să vă familiarizaţi cu Londra şi cu campusul universitar şi să faceţi cunoştinţă cu alţi studenţi din alte ţări.

Posibilităţi de angajare: cariera dvs. este în centrul interesului nostru 

Universitate aflată în topul primelor 10 din Marea Britanie în ceea ce priveşte salariile obţinute de absolvenţi

Vă vom ajuta să vă dezvoltaţi abilităţile şi să vă extindeţi experienţa, astfel încât, când absolviţi, să fiţi gata să vă preluaţi cariera aleasă. Venim în sprijinul a sute de studenţi pentru a-şi găsi locuri de muncă relevante încă din anii universităţii şi oferim un serviciu de suport dedicat pentru pregătirea carierei. Echipele noastre dedicate vă pot ajuta:

  • să obţineţi experienţă în muncă încă din timpul facultăţii
  • să petreceţi un an în străinătate, ca parte a studiului
  • să vă pregătiţi pentru o carieră după facultate
  • să găsiţi un proiect de voluntariat în care să vă implicaţi

Middlesex , alături de Oxford şi Cambridge, se află în topul universităţilor în ceea ce priveşte salariile pe care le obţin absolvenţii, ceea ce demonstrează modul în care angajatorii recunosc valoarea acestora.

Raportul de cercetare efectuat de Parthenon Group arată că Middlesex este mai bună decât majoritatea universităţilor din UK în ceea ce priveşte angajarea absolvenţilor săi, ceea ce înseamnă că este locul potrivit pentru asigurarea succesului pe o piaţă din ce în ce mai competitivă.

Plasarea în locurile de muncă poate începe încă din facultate, oferindu-vă şansa de a pune teoria în practică într-un mediu de lucru real. Veţi dezvolta aptitudini valoroase în ceea ce priveşte lucrul şi  vă veţi îmbunătăţi nivelul academic în vederea viitoarei cariere. Practica într-un loc de muncă face parte standard in numeroase cursuri, cu posibilitatea unor alte angajări, de asemenea, dându-vă posibilitatea de a lucra într-un domeniul legat direct de programul dvs. de studio. Practica la locul de muncă este sprijinită în cadrul universităţii printr-o reţea de personal special dedicate în acest scop.

Poveşti de succes ale studenților noștri

Calin Ursaciuc, BSc Computer Science, anul 3

“Sunt student în anul al treilea la Universitatea Middlesex şi intenţionez să fac cursurile de Master după absolvirea acestor 3 ani, fiind foarte mulţumit de calitatea acestei Universităţi.

Campusul  Hendon este probabil unul dintre cele mai moderne din Marea Britanie şi oferă toate serviciile şi echipamentele necesare pentru studio. Zona mea preferată este clădirea colegiului, care este locul central al Universităţii, fiind şi locul cel mai comun de întălnire şi discuţie cu prietenii.

Dacă începi studiile la Universitatea Middlesex, fac pariu că nu vei vrea să o schimbaţi cu o altă universitate. Nu este prima universitate din Marea Britanie, dar este un loc grozav, mai ales pentru studenţii din toată lumea şi poţi lega multe prietenii şi veni în contact cu alte culturi.

Personalul este prietenos şi încearcă să răspundă întrebărilor cât mai repede. Există numeroase facilităţi în ceea ce priveşte învăţarea, concepute pentru a ajuta studenţii să-şi îmbunătăţească abilităţile  pentru a-şi îndeplini sarcinile şi a obţine cele mai mari note.

Am avut o experienţă deosebită la Middlesex şi sper că aceasta se va mai prelungi cu un an, pentru studiile de masterat. Aş recomanda Universitatea Middlesex oricărui student străin care doreşte să studieze în Marea Britanie.”

Vlad Copaciu, BA Business & Marketing Management (Sandwich course), în prezent în anul de internship plătit

“Cursul BA Business & Marketing a deschis o cale la care altfel nu aş fi avut acces; experienţa dobândită a fost partea cea mai utilă a studiului. De asemenea, Universitatea Middlesex m-a ajutat să construiesc baza pe care să mă pot dezvolta în continuare.

Datorită caracterului său internaţional, există oportunităţi foarte mari de socializare cu oameni din toată lumea, de a învăţa despre diferite culturi şi de a avea o perspectivă globală.”
 

Vrei să fii afli mai multe despre Middlesex University și despre viața de student în Londra? Contactează Study Abroad Advising Centre la saac.romania@gmail.com sau 0751.010.482 și vei fi sprijinit să fii acceptat la universitatea care oferă cele mai bune facilități de studiu din Londra.

Harta