← toate universitatile Greenwich University, London

Universitatea Greenwich este situată în Cartierul Regal din Greenwich, Londra. Campusul principal este Old Royal Naval College, o locaţie aflată în patrimoniul mondial UNESCO.

Universitatea a câştigat Premiul Aniversar al Reginei pentru Învăţământul Superior în anul 2008 și joacă un important rol la nivel regional în formarea de cadre didactice, asistente medicale şi profesionişti in asistenţa socială.

În plus, de la preluarea singurului colegiu specializat in pregatirea lectorilor din Marea Britanie, Colegiul Garnett, universitatea a devenit un important centru de formare pentru profesori.

De asemenea, universitatea include Institutul Maritim Greenwich, un departament de sine stătător în cadrul universităţii, cu legaturi în comunitatea de afaceri maritime, aici fiind studiate, printre altele, politică și magement maritim, şi istorie maritimă.

Greenwich găzduieşte instituții de cercetare şi consultanţă în arhitectură, peisagistică, relaţiile de muncă, pompieri, resurse naturale, analiză de reţele sociale, educaţie, formare profesională, învățământ şi servicii publice. Universitatea din Greenwich a stabilit parteneriate de cercetare cu Agenţia Spaţială Europeană şi mari companii farmaceutice.

Harta