← toate universitatile Instituto Superiore di Design

Institutul Superior de Design (ISD) este primul Institut in sudul Italiei care opereaza in domeniul trainingului profesional academic pentru moda, grafica si design.

ISD a luat fiinta in 1989 cu scopul de a stabili o metodologie inovativa de predare, care sa poata pune laolalta flexibilitatea academica si o puternica dimensiune practica, ce poate sa pregateasca profesionisti ce doresc sa raspunda adecvat necesitatilor pietii muncii. Astazi ISD este o scoala internationala de Design ce ofera o arie larga de cursuri de licenta si de master.

Specializat in Design Grafic si Multimedia, Design Interior si Industrial, Design de Moda si Textile, institutul primeste studenti veniti din intreaga lume. Toate cursurile, concepute pentru studentii nationali, dar si pentru cei internationali, ofera un serviciu de traducere simultana in Engleza.

Scufundat in istorie, orasul Napoli a fost intotdeauna un loc de crestere al culturii, fapt ce in prezent. ii demonstreaza centralitatea in panorama culturala a capitalelor europeene si a devenit un loc comercial si productiv de mare interes national si international.

ISD se afla in centrul orasului Napoli, nu departe de statiile de tren, metrou si aeroport si reprezinta o buna locatie pentru studentii care vor sa viziteze cele mai importante orase din Italia si Europa, fiind usor de ajuns la acestea, aflandu-se la doar cateva ore de mers cu trenul sau avionul.

Harta