← toate universitatile Instituto Europeo di Design

IED isi datoreaza infiintarea in 1966 intuitiei presedintelui ei, Francesco Morelli. In timp, a devenit o retea internationala de excelenta, 100% creata in Italia, ce opereaza in domeniile educatiei si cercetarii, in disciplinele Design, Moda, Comunicare Vizuala si Management.

IED este un sistem educational in permanenta evolutie, cu capacitatea si dedicarea de a se reinventa zilnic. Misiunea este stiuta la scara larga si este una foarte clara: sa ofere tinerilor creativi un training bine pus la punct, teoretic dar si practic, si sa le ofere cunostinte temeinice care sa-i insoteasca pe parcursul vietii.

IED este mai mult decat o scoala: gratie angajamentului fata de inovatie, este un leagan de unde generatii noi de profesionisti se dezvaluie in mod constant.

IED este un centru de putere de idei care dezvolta creativitatea prin gama sa de cursuri de licenta, cursuri de master, cursuri avansate de training.

Institutul formeaza o retea unica de contacte, experiente, oameni si culturi. Studentii isi dezvolta un sentiment adanc de apartenenta si dorinta de a inova si impartasi resure si idei.

Harta