← toate universitatile Cesar Ritz Colleges

Cesar Ritz este o universitate de top din domeniul hotelier cu doua campusuri universitare: unul in Le Bouveret – un orasel vorbitor de limba franceza de pe malul lacului Geneva si unul in Brig-Glis – cel mai mare oras vorbitor de germana din cantonul Valais.

Din orasul Le Bouveret se poate ajunge in cateva minute la granita cu Franta sau se pot vizita orase importante din Elvetia, precum Geneva, Montreux, Lausanne. De la aeroportul din Geneva se ajunge intr-o ora si jumatate cu trenul la campus, iar de la aeroportul din Zurich in aproximativ trei ore.
In Brig se ajunge usor, durand jumatate de ora de la granita cu Italia, doua ore de la Milano si trei ore de la Geneva. Acest oras este locul ideal pentru turism si pentru a pleca in Franta, Italia, Germania sau alte locatii din Europa. Brig ofera facilitati sociale, educationale si culturale, precum: Zermatt, Simplon Pass, Saas Fee etc.
La fel ca industria turismului, Cesar Ritz este caracterizata prin diversitate culturala, numarand in prezent 500 de studenti din aproximativ 60 de nationalitati. Pentru a se asigura ca absolventii detin nu numai cunostintele teoretice necesare, dar si abilitatile de a aplica in practica cele invatate, universitatea pune accentul pe intership-urile pe care studentii le fac de obicei in hoteluri de 4* sau 5*, cum ar fi: Marriot, Swisstel, The Ritz-Carlton, Four Seasons, etc. Aceste intership-uri ofera studentilor posibilitatea unui castig substantial, dar si acumularii de experienta practica.
Cu o istorie de peste 25 de ani in domeniul turismului, Cesar Ritz a contribuit la perfectionarea serviciilor din acest sector prin pregatirea unor studenti capabili sa se adapteze schimbarilor din industria hoteliera.
De asemenea iti ofera posibilitatea de a te transfera la o alta universitate din alta tara pentru a-ti termina studiu, astfel avand ocazia sa vezi mai multe tari si sa cunosti mai multe culturi.
Universitatea Cesar Ritz pune accentul pe practica, studentul avand 6 luni de intership anual.
Toate programele se desfasoara in limba engleza.

Harta