← toate universitatile Business and Hotel Management School

Website:

Business & Hotel Management School, aflata in centrul orasului Lucerne, este o membra a grupului elvetian de scoli Benedict, fondat in 1972, ce are ca misiune sa ofere educatie superioara adultilor ce doresc sa reuseasca. Scoala Benedict este una dintre cele mai mari organizatii private si educa in fiecare an peste 15.000 de studenti full time si part time.

La campusul Benedict Zurich, peste 8000 de studenti se pregatesc anual in studiul limbilor, IT, managementul securitatii, comert, business management, programe ce au ca finalitate calificari federale elvetiene. Oferim diplome bazate pe meserii, tehnice si de management, o diploma de licenta si un program de MBA.

La campusul BHMS din Lucerne, aproximativ 400 de studenti pe an au oportunitatea de a se pregati pentru rolurile lor viitoare de management in industria hoteliera si ospitaliera.

Trainingul in industrie este o parte integrata in programul de studiu la BHMS, in fiecare an academic, studentii vor indeplini o perioada de 4-6 luni de training intr-un hotel sau restaurant partener BHMS. In plus, BHMS lucreaza cu numeroase agentii internationale de plasament ce sunt specializate in plasarea absolventilor pe locuri de munca de top din Europa, Asia si America de Nord.

Harta