Programele noastre

Dacă te-ai săturat fie să mergi la târguri, unde fiecare universitate în parte pare a fi cea mai bună, fie de informațiile contradictorii de pe Internet sau din mass-media, te invităm să afli de la noi care este realitatea.

Fiind o entitate autonomă, programele fundației noastre nu sunt subordonate nici unei universități partenere. Avem dreptul de a ne alege universitățile partenere și îți putem spune care sunt domeniile cele mai bune și cele mai slabe de la fiecare instituție de învățământ în parte.

În acest proces, ținem cont doar de rapoartele oficiale publicate de Guvernul țării în care alegi să studiezi, cum ar fi QAA–Quality Assurance Agency și RAE–Research Assessment Exercise.

Ne mărim necontenit lista de universități partenere și le alegem cu grijă folosind criterii importante, având drept scop final asigurarea unei rate crescute a angajării absolvenților.

Colaborăm cu universități de stat care oferă diplome recunoscute internațional și au un curriculum supervizat de Guvernul țării respective.

Universitățile moderne, asemenea celor partenere, sunt orientate pe calitatea predării și programe de studiu bazate pe practică, mai puțin spre cercetare. La aceste universități manualele sunt actualizate anual ținându-se cont de cunoștințele necesare pe piața muncii în fiecare domeniu de studiu. Metodele de predare sunt moderne, studentul având asigurat ajutor permanent din partea cadrelor didactice în procesul de învățare precum și în cel de elaborare a proiectelor practice, ca și în perioada de internship.

Uniunea studenților de la fiecare universitate modernă sprijină studenții în procesul de integrare socială prin dezvoltarea de cluburi și societăți în care aceștia pot socializa și își pot dezvolta personalitatea prin participarea la activități culturale și sportive multiple.

Numai universitațile moderne asigură studenților, prin intermediul Job Shop, asistență pentru găsirea unui loc de muncă pe durata studiilor, iar prin Carreer Office, sprijin pentru angajare după absolvirea universității.

Reprezentam CELE MAI BUNE UNIVERSITATI din MAREA BRITANIE, care ofera:

  • CEA MAI MARE RATA A ANGAJARII A STUDENTILOR in primele 6 luni DUPA ABSOLVIRE (Locul 1 in U.K.: University of Worcester – 99,8%, Locul 2 in U.K.: University of Bradford – 99,3%)
  • UN MEDIU ADECVAT STUDENTILOR INTERNATIONALI (University of Essex – universitatea internationala a Marii Britanii, avand studenti din 194 de tari ale lumii)
  • BURSE DE STUDII SUBSTANTIALE cuprinse intre 500-1080 lire/an oferite de universitatile noastre partenere studentilor pentru acoperirea costurilor de trai
  • UN PROGRAM DE INVATAMANT BAZAT PE FOARTE MULTA PRACTICA (cu an de placement oferit de universitatile noastre partenere)
  • Un proces de predare modern, aliniat la cele mai inalte standarde EU, bazat pe INFORMATII ACTUALE IN DOMENIUL CARE ESTE PREDAT
  • CEL MAI INALT GRAD DE SATISFACERE si EXPERIENTA oferit studentilor de catre universitatile partenere (Locul 1 in U.K. – University of Sunderland)

UNIVERSITATI PARTENERE

open/close

Parteneri