Oportunităţi de studiu în Marea Britanie la Education UK

Asigură-ţi locul la o universitate britanică în cadrul târgului educaţional Education UK organizat de British Council în parteneriat cu LSRS și Study Abroad Advising Centre.

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, în intervalul 10:00 – 19:00, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, vei avea ocazia unică de a te întâlni cu reprezentanţii a peste 25 de universităţi şi şcoli din Marea Britanie. Intrarea este gratuită.

Înscrierile se pot face accesând http://goo.gl/w6htzu. În urma înscrierii online participi automat la o tombolă cu premii.

Vino la Education UK să afli direct de la sursă informații despre programele de studiu oferite de universităţile britanice, procedura de aplicaţie, finanţarea studiilor, cazare şi burse disponibile.

Evenimentul este ocazia perfectă de a te informa despre despre sistemul educațional britanic și despre posibilitățile de angajare ale absolvenților programelor de top din domeniile economie, IT, marketing, drept, arte, inginerie și științe prezentate de universitățile britanice.

Totodată, în cadrul târgului va fi prezent standul British Council unde vei afla ultimele noutăți despre programele și examenele de limbă engleză, printre care şi testul IELTS solicitat la admiterea în universităţile britanice.

Pe parcursul zilei vor avea loc workshop-uri în cadrul cărora reprezentanții UCAS care administrează înscrierea în învățământul superior din Marea Britanie îţi vor explica cum poți să aplici la peste 340 de universități și colegii din această țară. UCAS este programul prin care se administrează înscrierile universitare, un număr de aproximativ 650.000 de viitori studenți îl folosesc în 340 de universități și colegii din Marea Britanie.

Află mai multe detalii despre expozanţi (link la http://www.britishcouncil.ro/studii-marea-britanie/education-uk/expozanti) şi programul târgului (link la http://www.britishcouncil.ro/studii-marea-britanie/education-uk/program).

Education UK este singurul târg educaţional din România dedicat exclusiv şcolilor şi universităţilor britanice care doresc să îşi prezinte ofertele de studiu studenţilor români.

După târg, te așteptăm la sediul Study Abroad Advising Centre pentru a beneficia de consiliere educațională GRATUITĂ pentru a-ți alege cursul perfect pentru tine: www.education-abroad.ro