Noi universități partenere în portofoliul Study Abroad Advising Centre

Ca în fiecare an, adăugăm portofoliului nostru noi universități partenere din dorința de a le oferi tinerilor din România cele mai vaste oportunități de dezvoltare a carierei și de continuare a studiilor peste hotare.

Din 1 Iulie 2014, suntem fericiți să anunțăm că am adăugat în portofoliul nostru trei noi universități de stat din Marea Britanie pentru care vom oferi consiliere gratuită și sprijin în realizarea aplicației:

Sheffield Hallam University: situată în al cincilea cel mai mare oraș din Marea Britanie, Sheffield, aproape de parcul national The Peak District, universitatea Sheffield Hallam este unde dintre primele cinci cele mai mari universități din Marea Britanie (peste 38.000 studenți). Universitatea oferă peste 300 de programe de studiu la nivel de licență și master, 90% dinte acestea oferind posibilitatea unui an de placement plătit pe durata studiilor în cele mai mari companii internaționale

Liverpool Hope University: oferă cele mai vaste posibilități de Joint Honours (programe combinate de studiu) care oferă studenților posibilitatea de a studia domenii complementare sau total diferite, în cadrul aceluiași Degree. Avem deja un student care a aplicat pentru un program de BA History of Art and Design with Business Management. Pe tine ce te tentează?

University of Chichester: situată foarte aproapte de Londra dar în afara acesteia, într-o zonă cu prețuri mai mici, această universitate excelează prin programele de Artă și Design, oferind una dintre cele mai mari rate de angajare după absolvire pe aceste programe.

În fiecare an, ne mărim portofoliul de universități partenere cu cel puțin cinci instituții noi așa că fi alături de noi pentru a afla care vor fi următoarele universități pe care le vom adăuga portofoliului nostru!