La Mulți Ani: University of Glamorgan împlinește 100 de ani!

În 2013, University of Glamorgan împlinește 100 de ani de la înființare și cu ocazia acestui eveniment, își va extinde campusul actual, pentru a putea primi și mai mulți studenți din Marea Britanie, Europa și restul lumii (studenți internaționali).

În prezent, universitatea are 24,000 studenți în campusurile sale din Cardiff și Pontypridd, dintre care 10% studenți din afara Marii Britanii, formând o comunitate internațională în care peste 130 de țări sunt reprezentate, de pe toate continentele. Universitatea se laudă cu o rată de angajare de 94% după absolvire, fiind mult peste alte instituții de învățământ din Marea Britanie în acest sens.

Până la sfârșitul anului 2013, universitatea își va deschide un nou campus în zona Swansea, pentru a primi încă 10.000 studenți și își va modifica numele în University of South Wales.

Noi îi urăm “La Muți Ani” întrucât toți absolvenții noștii din promoțiile 2011 și 2012 au fost mulțumiți de experiența lor din cadrul universității și sperăm ca și în următorii 100 de ani, universitatea să ne uimească cu noi cursuri, noi campusuri și cele mai bune facilități pentru studenți!

Echipa Study Abroad Advising Centre