Întâlnește reprezentanți ai universităților din străinătate la sediul nostru

Te invităm să discuți într-un cadru cald și prietenos, la sediul nostru din Str. Caimatei Nr. 20, Clădire Birouri Etaj 2 – cu reprezentanți ai universităților din străinătate, astfel încât să afli mai multe despre ce îți poate oferi o educație în altă țară direct de la sursă și a putea pune toate întrebările pe care le ai profesorilor și reprezentanților din străinătate.

În următoarele săptămâni te vei putea întâlni la sediul nostru cu reprezentanții următoarelor universități:

Joi, 11 Octombrie 2012, la ora 17.00 te vei putea intalni la sediul nostru cu dna Svetla Tihcheva, manager pe Europa la Regent’s College London, Regent’s Business School London, European Business School London, Webster Graduate School London, London School of Film, Media and Performance si School of Psychotherapy and Counselling Psychology.

Vineri, 12 Octombrie 2012, la ora 16.00 te poti intalni la sediul nostru cu dl Nicolae Pavel, director de marketing la University of Bedfordshire, aflata la 25 de minute de Londra.

Vineri, 19 Octombrie 2012, la ora 17.00 o poti intalni la sediul nostru pe dna Susanna Hartzheim, director de marketing la Saxion Universities din Olanda, care ofera cateva zeci de programe de studiu la nivel de facultate si master.

Te incurajam sa participi la aceste intalniri pentru a putea pune oricate intrebari aveti si a le folosi ca o baza de infoamtii pentru o aplicare viitoare. Ulterior intalnirilor, poti fi sprijinit in procesul de aplicare la aceste universitati de catre Fundatia Study Abroad Advising Centre, care iti ofera consultanta gratuita si 100% sanse de acceptare a aplicatiei.

Pentru a te inscrie la unul sau mai multe din aceste intalniri, te rugam sa ne trimiti un email pe programari@studyabroad.org.ro cu numele tau intreg, adresa de email si un numar de telefon la care te putem contacta, anul in care doresti sa incepi studiile in strainatate si programul de studiu de interes (facultate sau master).

Fii un student modern si informeaza-te despre oportunitatile de studiu si cariera care ti se ofera!

Ta asteptam cu drag la sediul nostru.
Echipa Study Abroad Advising Centre