Încă mai poți aplica pentru studii în Marea Britanie pentru Septembrie 2014!

Ai auzit că este prea târziu să aplici pentru studii în Marea Britanie? Cu noi mai ai timp suficient să aplici și să îți începi studiile în Septembrie 2014. Primim aplicații pentru toate universitățile noastre partenere până în 20 Septembrie 2014 pentru Septembrie 2014. Este, bineînțeles indicat să ne contactezi mai curând și să nu aștepți chiar până în 20 Septembrie!

Poți aplica chiar dacă nu ai susținut un test de engleză international, pentru că avem peste zece universități pentru care poți da un test de engleză la sediul nostru, pe baza căruia să fii acceptat la studii în Marea Britanie.

În plus, avem programe de fundație cu durata de un an, acoperite integral de împrumutul de studii oferit de Guvernul Marii Britanii, pentru cei care nu obțin un punctaj bun la testul de engleză și au o notă mică la Bacalaureat.

Dacă ai promovat examenul de Bacalaureat cu cel puțin nota 6.0, atunci poți fi acceptat chiar și în Anul I la o serie de universități sau în anul de fundație la altele.

Dacă ești îngrijorat de costurile de trai, trebuie să știi că studiul în Marea Britanie nu te va costa mai mult decât studiul în București – avem universități situate în orașe ieftine, unde nu vei cheltui mai mult de 500 EUR pe luna. Marea Britanie este cea mai ieftină destinație pentru studii în străinătate – unde costurile ajung la jumătate din prețul altor destinații precum Danemarca, Olanda sau Suedia (unde costurile sunt estimate la 1000 EUR pe lună). În plus, avem universități care îți oferă burse pentru costurile de trai care îți pot acoperi până la 50% din aceste costuri (burse academic și burse sociale).

Contactează-ne pe saac.romania@gmail.com pentru mai multe detalii!

Alege să obții o diplomă respectată la nivel internațional – alege Marea Britanie!