Despre Study Abroad Advising Center şi… despre tine

Suntem primul centru de consiliere educațională  deschis în România, în Noiembrie 2006, iar în cei peste 7 ani de activitate, am ajutat peste 6.700 de elevi și studenți, asemeni ție, să studieze în străinătate.

Cei care au finalizat deja studiile ne țin la curent cu realizările lor profesionale și personale. Suntem mândri de reușita lor de a obține un job, în domeniul pe care și l-au dorit, în țări cu o economie stabilă și cu un sistem social demn de invidiat.

Te invităm și pe tine să privești educația ca pe cea mai importantă investiție de care vei beneficia întreaga viață, ajutându-te să devii independent din punct de vedere financiar și să înțelegi lumea din jurul tău.

Îți oferim posibilitatea de a cunoaște oportunitățile oferite de sistemele educaționale din lume și de a alege, în cunoștință de cauză, ce este mai bun pentru tine atât pe plan profesional, financiar cât și personal.

Astazi suntem principalii reprezentanti ai universitatilor britanice in Romania, oferindu-va o gama larga din care puteti alege, atât în Marea Britanie, cât și în alte țări.

Domeniul nostru principal de activitate este reprezentat de consiliere educationala GRATUITĂ pentru studiul la una dintre institutiile educationale din strainatate reprezentate de noi in Romania.

Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi ajutorul nostru pe durata procesului de aplicatie, informatii despre bursele si imprumuturile de studii disponibile.

open/close

Parteneri