Burse oferite de universitățile partenere pentru Septembrie 2013

Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie, dar ți-ar prinde bine și un sprijin financiar, nu ezita să ne contactezi. Avem programe de burse foarte bine puse la punct pentru toți studenții români care aleg să aplice prin intermediul nostru pentru studii în Marea Britanie.

Burse pentru studii de licență (facultate)

Aceste burse se referă la acoperirea parțială a costurilor zilnice (costurilor de trai), taxa de școlarizare putând fi acoperită integral, prin împrumutul de studii guvernamental oferit de Guvernul Marii Britanii. Suntem singurul centru de consultanță din România care vă oferă posibilitatea de a aplica, separat, și pentru ajutoare financiare care să vă acopere costurile de trai.

Pentru studenții care aplică pentru studii de licență în Marea Britanie pentru Septembrie 2013, avem următoarele tipuri de burse, oferite de universități în parteneriat cu Study Abroad Advising Centre:

1. University of Derby – universitatea Top 10 în Marea Britanie pentru Școala de Drept, Școala de Mass Media și Producție Media și Școala de Mediu și Turism, oferă o bursă de 1000 lire pe an, în fiecare an de studiu, dacă se îndeplinesc următoarele condiții:

– venitul familial al familiei din care provine studentul nu depășește 13.000 lire pe an

– studentul care aplică pentru bursă și-a depus aplicația la universitate și a confirmat locul la Derby ca opțiune fermă (prima opțiune) până cel târziu în 1 Aprilie 2013

Pentru studenții care au confirmat locul la universitate după 1 Aprilie 2013, universitatea oferă o bursă de 500 lire pe an, dacă venitul familial al studentului nu depășește 15.000 lire pe an, doar pentru studentii admisi in Anul I (nu prin transfer in anii superiori). Aplicații se acceptă, prin intermediul nostru, până în 31 August 2013 pentru Septembrie 2013.

2. University of Northampton – universitatea Nr. 1 în Marea Britanie ca rată a angajarării după absolvire, oferă o bursă de 1000 lire pe an, în fiecare an de studiu, dacă se îndeplinesc următoarele condiții:

– venitul familial al familiei din care provine studentul nu depășește 25.000 lire pe an

– studentul care aplică pentru bursă și-a depus aplicația la universitate și a confirmat locul la Northampton ca opțiune fermă sau opțiune de siguranță până cel târziu în 31 August 2013

3. University of Bedfordshire – universitatea cu 34% studenți internaționali și cu 90% rată a angajarii după absolvire, oferă o bursă de 1000 lire în primul an de studii, dacă se îndeplinesc următoarele condiții:

– venitul familial al familiei din care provine studentul nu depășește 25.000 lire pe an

– studentul care aplică pentru bursă și-a depus aplicația la universitate și a confirmat locul la Bedfordshire ca opțiune fermă sau opțiune de siguranță până cel târziu în 31 August 2013

– În plus, universitatea oferă o bursă suplimentară de 750 lire studenților care obțin cel puțin media 8.50 la Bacalaureat sau o bursă suplimentară de 500 lire studenților care obțin cel puțin media 8.0 la Bacalaureat. Această bursă suplimentară se oferă pe un card Aspire care poate fi folosit pentru a cumpăra cărți, rechizite, computere, tablete și telefoane mobile.

– În plus, acei studenți care finalizează programul de studii de licență cu First Class Degree (note peste 70%) la universitatea Bedfordshire, obțin o bursă integrală pentru studii masterale la aceeași universitate (costul unui master fiind de 9000 lire, bursa acoperind în total această sumă).

Bursele nu se exclud reciproc, alegând universitatea Bedfordshire putând beneficia de toate aceste burse.

Burse pentru studii de Master

Aceste burse se referă la acoperirea parțială a taxei de școlarizare deoarece în cazul programelor de Master nu există împrumutul de studii guvernamental care să acopere aceste taxe, cum este cazul la programele de studiu de licență.

Pentru studenții care aplică pentru studii de Master în Marea Britanie pentru Septembrie 2013, avem următoarele tipuri de burse, oferite de universități în parteneriat cu Study Abroad Advising Centre:

1. University of Bedfordshire – situată la doar 30 de minute de Londra, oferă burse de 50% tuturor studenților care aplică pentru un program de Master prin intermediul nostru. Suma rămasă, de 4500 lire, poate fi achitată în 5 rate egale, pe durata master-ului (prima rată, la înregistrare, în luna Septembrie).

2. University of South Wales – cu o istorie de peste 100 de ani, situată în Cardiff, un oraș cosmopolit, cu multiple posibilități de angajare atât pe durata studiilor cât și după absolvire oferă burse în valoare de 1500 lire tuturor studenților români care aplică prin intermediul nostru. Taxa de școlarizare rămasă după deducerea bursei, de 2500 lire, poate fi achitată în 3 rate în lunile Septembrie, Ianuarie și Aprilie pe durata programului de studiu.

3. Richmond University – singura universitate americană acreditată de Guvernul Marii Britanii, cu un campus superb în centrul Londrei oferă două dipome (americană și britanică) și o bursă de 50% tuturor studenților noștri care aplică pentru un program de Master care începe în Septembrie 2013. Taxa de școlarizare rămasă după deducerea bursei, de 6000 lire, poate fi achitată în 3 rate pe durata programului de studiu.

Fundația Study Abroad Advising Centre este fericită să anunțe că un număr nelimitat de astfel de burse există și că toți studenții care aplică prin intermediul nostru pentru studii în Marea Britanie la universitățile mai sus menționate pot obține aceste burse.

Vă așteptăm să ne contactați pentru aplicație!

Echipa Study Abroad Advising Centre