22 avantaje unice

Avem experiența necesară de a te ghida în procesul de alegere a universității la care vei studia precum și în procesul de aplicație astfel încât să fii acceptat și să obții finanțările și bursele disponibile pentru a-ți acoperi integral taxa de școlarizare și o mare parte din costurile de trai.

Suntem singurii care iți furnizăm informații detaliate despre modul de desfășurare a întregului proces de învățământ la universitățile noastre partenere referitor la numărul de ore pe săptămână, metodele de predare folosite, cerințele academice și viața studențească, despre costurile de trai și modul în care acestea pot fi acoperite eficient, despre posibilitățile de obținere a unui job pe durata studiilor.

Suntem singurul centru de consiliere educațională din România care are statutul de fundație, așa că îți putem oferi și burse din fonduri proprii sau burse negociate cu universitățile partenere doar pentru studenții care aplică prin intermediul nostru.

Mai mult, vei ști sigur că ești pe mâna profesioniștilor întrucât suntem singurii din România acreditați de toate universitățile partenere ca și reprezentanți locali.

Jucăm un rol foarte important și în procesul tău de acomodare în noul mediu academic. Doar noi îți oferim oportunitatea ca, înainte de plecare la studii, să întâlnești toți studenții și elevii români care vor pleca în același an la aceeași universitate. Vei avea șansa să călătorești în același avion cu viitorii colegi sau să locuiești în aceeași rezidență cu unii dintre ei, dacă vei dori. Părinții tăi se vor putea întâlni cu părinții viitorilor colegi și vor fi mult mai liniștiți când vor ști că nu pleci singur într-o țară străină.

De asemenea, suntem primul centru înregistrat UCAS din România. Dacă vei aplica la o universitate din Marea Britanie vei avea siguranța că aplicația ta va respecta atât procedurile universităților cât și legile din această țară.

Întreg pachetul nostru de consiliere educațională este oferit gratuit tuturor elevilor și studenților care aleg să aplice și să plece la studii în străinătate prin intermediul fundației noastre.

Așa că este simplu – de ce să te chinui să aplici altfel decât prin intermediul nostru și să pierzi atâtea avantaje? Vino la noi și drumul către o universitate din străinătate va fi mai lin și mai lipsit de probleme.

Trebuie doar să ai curajul de a-ți acorda șansa unui viitor mai bun.
Noi iți vom fi alături.

open/close

Parteneri