Testimoniale de la studentii nostri

Dear Andrea,

Iti doresc un nou an bogat in impliniri si plin de succese in toate proiectele pe care le intreprinzi.
Tin sa iti multumesc cu aceasta ocazie pentru tot sprijinul pe care mi l-ati acordat in 2011 cand am aplicat pt a studia in UK. Datorita indrumarii tale am fost acceptat la University of Sunderland, in urma caruia la sfarsitul anului doi de studiu am primit o oferta de 12 luni din partea White Lodging Services Co. ( No2 company in US for Hotel Management & Development). Lucrez deja de 6 luni in Chicago, iar la finele lunii August voi reveni in Sunderland pt a-mi continua anul 3 de studiu.
Tragand o linie si punand in balanta all the pros and cons nu regret alegerea facuta.
Inca odata multumiri intregii echipe SAAC fara de care niciuna din aventurile mele din Europa si America nu ar fi fost posibile.
Best regards,
Nicolae Victor
**************************************************************************************

 

Buna ziua,

Va scriu pentru a va multumi de ajutorul acordat in vederea aplicatiei. Nu am avut ocazia sa fac asta pana acum pentru ca a fost o perioada aglomerata acum la inceput de an. Insa totul a mers ca pe roate din prima zi in care am ajuns la facultate. Nu stiu multe despre cum fac alti studenti, dar pe mine personal m-a ajutat mult faptul ca, aplicand prin intermediul dumneavoastra, am putut sa platesc taxa in 5 rate. In plus, facultatea ofera foarte multe oportunitati de dezvoltare pentru studenti, ceea ce ma face sa cred ca am facut una din cele mai bune alegeri.
Multumesc inca o data,
Anca Tinica
Masterand – University of Bedfordshire
****************************************************************************************************************************************

 

Buna ziua,

Am tinut neaparat sa va scriu acest e-mail prin care sa va spun ca toate lucrurile aici sunt bune si frumoase, primul lucru care te izbeste fiind diferenta dintre oameni in materie de educatie, maniere, intelegere si toleranta. Avand un prieten care a aplicat independent, am vazut exact cata munca se afla in spatele unei aplicatii si al intregului proces si vroiam sa va multumesc pentru ajutorul pe care l-am primit de la dumneavoastra. De asemenea am o fost colega de clasa care si-a exprimat si ea dorinta de a veni aici si pe care am trimis-o la dumneavoastra, fiind sigur ca va fi la fel de incantata ca mine.
Va multumesc inca odata,
Radu Rotaru
**************************************************************************************************************************************
Sarut manaaaaaaa!!!!!
Dupa cum stiti , am trecut de prima saptamana de cursuri! De fapt de joaca…abia acum incepe distractia…! Sper sa fac fata tuturor provocarilor! Am primit un welcome foarte calduros si totul a decurs minunat pana acum… Profesorii sunt speciali… m-am acomodat deja si cu …colegii si mi-am facut prieteni… campusul e super ! Totul e super! Si voiam sa va multumesc frumos pentru tot sprijinul acordat si pentru toata munca care a stat in spatele colaborarii noastre! Multumesc pentru tot! Am recomandat ajutorul dumneavoastra multor,  multor prieteni care vor sa-si construiasca un viitor in acelasi mod in care am facut-o eu !  Sper sa aveti parte numai de bucurii si de cat mai multe genii nerecunoscute de societate:) Si pregatiti-va pentru cel mai aglomerat an !!!
Cu mult respect si admiratie,
Ancuta Ivan
*************************************************************************************************************************************

Ma numesc Mariana Curelaru  si tin sa multumesc Fundatiei Study Abroad Advising Centre. Datorita lor, fiica mea Madalina Curelaru Elena este studenta in Anglia la Universitatea Northampton, sectia criminologie si pishiologie.

Va aduc la cunostinta ca Fundatia Study Abroad Advising Centre nu s-a implicat in aplicatia fiicei mele pana nu au organizat o sedienta de consiliere atat cu studentul cat si cu parintii prezentand toate aspectele pozitive si negative ale universitatii in tara dorita ca sa stim de la inceput toate lucrurile necesare. Eu le multumesc si le doresc din tot sufletul sa aiba tineri care vor sa urmeze studiile in alta tara sa plce prin Fundatia Study Abroad Advising Centre pentru ca aceasta le asigura viitorul de maine.

open/close

Parteneri